Cum te poate ajuta un termostat inteligent pentru aerul condiționat să faci economii la factura de energie electrică?

Din prisma faptului că suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă tehnologie, inovație și confortul oamenilor, dorim să împărtășim cu voi o gamă de produse ce vă poate schimba calitatea vieții și care vă ține cheltuielile sub control.

Ce este un termostat inteligent pentru aparatul de aer condiționat?

Un termostat inteligent pentru aerul condiționat este un dispozitiv care îți permite să controlezi AC-ul cu ajutorul smartphone-ului său al computerului. Prin instalarea și configurarea termostatului, poți face economii la factura de energie electrică, prin ajustarea automată a temperaturii în funcție de condițiile climatice din locuință.

Cu ajutorul acestor termostate, sistemele de aer condiționat, de orice tip, fixe, portabile se vor transforma în niște aparate de climatizare inteligente care pot fi controlate de oriunde. Totodată termostatele facilitează accesarea și altor funcții ale aerului condiționat, funcții care nu sunt accesibile din telecomandă sau pot fi accesate foarte greu din telecomandă.

Termostatele se conectează foarte ușor, indiferent că alegi un termostat inteligent cu senzori ce permite detectarea nivelului de dioxid de carbon si gaze volatile sau un termostat smart ce reacționează în timp real cu schimbările din încăpere. În ambele situații, nu este nevoie sa se intervină în interiorul sistemului de aer condiționat. Este nevoie doar de telecomanda acestuia la prima configurare.

termostat inteligent

Termostatul Smart Sensibo Air Pro îți permite să controlezi unitatea de aer condiționat de la distanță și să monitorizezi calitatea aerului din încăpere, direct de pe telefonul mobil.

Înlocuiește cu ușurință utilizarea telecomenzii și beneficiezi de funcții extra precum:

• Programarea funcționării acestuia pe ore și zile;

• Pornirea/Oprirea automată a AC-ului în funcție de locația dvs. (Geo-Fencing);

• Pornirea/Oprirea automată a AC-ului în funcție de calitatea aerului din încăpere;

• Conectarea cu asistenții vocali (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit, SmartThings);

• Detectarea nivelului de dioxid de carbon (CO2) și gaze volatile (VOC) din încăpere;

• Scenarii automate de reacționare a AC-ului & Purificatorului de aer Sensibo Pure în funcție de nivelul de CO2 și VOC din încăpere;

termostat inteligent

Termostatul Smart Sensibo Sky V2 îți permite să controlezi unitatea de aer condiționat de la distanță direct de pe telefonul mobil.

Înlocuiește cu ușurință utilizarea telecomenzii și beneficiezi de funcții extra precum:

• Programarea funcționării acestuia pe ore și zile;

• Pornirea/Oprirea automată a AC-ului în funcție de locația dvs. (Geo-Fencing);

• Pornirea/Oprirea automată a AC-ului în funcție de calitatea aerului din încăpere;

• Conectarea cu asistenții vocali (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri).

Cum te ajută un purificator de aer inteligent?

Sensibo Pure Cum te poate ajuta un termostat inteligent pentru aerul condiționat să faci economii la factura de energie electrică?

Purificatorul de aer Sensibo Pure este singurul purificator de aer cu funcția Pure Boost™. Cu ajutorul acestei funcții de detectare automată a calității aerului, purificatorul de aer Sensibo Pure poate detecta particulele nedorite din aer și le neutralizează.

Protecție împotriva virușilor
Cu ajutorul stagiilor de filtrare, purificatorul îndepărtează particulele de pana la 0.1 um și protejează împotriva virușilor, bacteriilor, prafului, fumului și a mirosurilor neplăcute.

Filtrare eficientă
Când purificatorul nu simte prezența ta, acesta își activează funcția Pure Boost™ în mod automat și va seta purificarea aerului în modul turbo, astfel încât atunci cand te întorci, aerul să fie curat.

06 ianuarie 2023

Distribuie articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Așteaptă puțin....

Vrei o consultanță gratuită pentru business-ul tău?

Programează-te chiar acum la o întâlnire de 30 de minute, în care să ne povestești despre business-ul tău, iar noi vom încerca să îți oferim cele mai bune sfaturi și soluții în dezvoltarea acestuia.