Modalități de plată

Nu te stresa cu plata serviciilor

Îți prezentam modalitățile de plată a tuturor serviciilor noastre.

Online cu cardul

Dacă ați ales să achitați factura „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți STRIPE.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision.

Transfer bancar

Plata prin transfer bancar sau ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Webgy Land. Factura se trimite în momentul în care ne veți preciza faptul că vreți să achitați prin transfer bancar. La detaliile trasnferului trebuie să specificați seria și numărul facturei proforme.

Plata se va face în următorul cont bancar deschis la Banca Transilvania: RO90BTRLRONCRT0600070301. Prestarea serviciilor va începe după ce primim confirmarea de plată.

Pentru mai multe detalii puteți să ne scrieți pe adresa office@webgyland.ro sau la numărul de telefon 0753.399.123.