Realizare pagină web

Indiferent că ai o mică firmă sau te afli la conducerea unei organizații mari, un lucru este cert: ai nevoie de un website.

Prezentarea joacă un rol tot mai important și această tendință evoluează odată cu dezvoltarea tehnologică ce este caracteristică acestor vremuri. Tot o certitudine este și nevoia de a lucra cu specialiști cât mai bine pregătiți în acest domeniu.

De aceea, la Webgy Land, unul din obiective este să transformăm certitudinile în fapte și nevoile în soluții!

Îți punem la dispoziție cunoștințe extinse și expertiză în realizarea de pagini web care să corespundă cerințelor tale exacte și să răspundă nevoilor clienților tăi. De la structură, la design, de la concept, la implementare și optimizare, acordăm atenție deosebită tuturor detaliilor care transformă un simplu website într-un instrument personalizat de prezentare, atragere și fidelizare a publicului larg.

Înainte de a ne concentra pe nișa pe care activezi și pe targetul căruia te adresezi, vom încerca să delimitam esența business-ului tău. Doar așa vom reuși să construim un website care să aibă personalitate, funcționalități clare, interfață user friendly și rezultate cât mai bune.

Un website te va ajuta să:

Atragi noi clienți și să stimulezi creșterea încasărilor

Generezi instant credibilitate

Protejezi resurse și să câștigi timp

Te poziționezi în piață și să deții controlul asupra brandului tău

Obții un ROI mai bun pe termen mediu și lung

În realizarea website-urilor, punem accent pe:

👍 OBIECTIVE

👍 CLARITATE

👍 UZABILITATE (USER FRIENDLLY)

👍 ACCESIBILITATE

👍 NAVIGARE

👍 ASPECT

Prețuri realizare pagină web

Pentru antreprenorii verticali care vor tot mai sus, un website reprezintă coloana vertebrală a afacerilor moderne. Înțelegerea și acceptarea acestui fapt te ajută să caștigi timp, notorietate și, în cele din urmă, te aduce mai aproape de îndeplinirea tuturor obiectivelor setate pentru business-ul tău.

Cum va decurge colaborarea cu noi?

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Pentru a cunoaște mai bine proiectul pe care vrei să-l dezvoltăm pentru tine, te rugăm să completezi formularul dedicat ofertelor personalizate. Nu durează mult.

DISCUTAREA OFERTEI

DISCUTAREA OFERTEI

După ce ai trimis formularul vei fi sunat în maxim 24 de ore pentru a stabili mai multe detalii despre proiectul tău. Tot în aceeași zi vei primi oferta și în format electronic.

FURNIZAREA MATERIALELOR

FURNIZAREA MATERIALELOR

Vom avea nevoie și de ajutorul tău. Îți vom solicita toate elementele de grafică și text care vor fi pe site.

PUBLICAREA ONLINE

PUBLICAREA ONLINE

În final te vei putea bucura de noul tău magazin online realizat după cerințele tale. Nu rămâne decât să-l faci cunoscut și să te mândrești cu el și altor persoane.

DATE COMERCIALE

PROGRAM

Copyright @ 2019 - 2020 S.C. WEBGY LAND S.R.L. - Toate drepturile rezervate