Metode de plată

ONLINE CU CARDUL BANCAR

Dacă ați ales să achitați factura „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision.

Politica de securitate
Plata serviciilor de pe acest website se face prin intermediul serviciilor de plati online oferite de mobilPay. Riscurile asociate unei plati online sunt:
  • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – Webgy Land și mobilPay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți “Politica de confidențialitate mobilPay” si “Politica de confidentialitate Webgy Land” pentru mai multe informații despre subiect.
  • Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către mobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

TRANSFER BANCAR

Plata prin transfer bancar sau ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Webgy Land. Factura se trimite în momentul în care ne veți preciza faptul că vreți să achitați prin transfer bancar. La detaliile trasnferului trebuie să specificați seria și numărul facturei proforme.

Plata se va face în următorul cont bancar: RO07INGB0000999908747663. Prestarea serviciilor va începe după ce primim confirmarea de plată.

Pentru mai multe detalii puteți să ne scrieți pe adresa office@webgyland.ro sau la numărul de telefon 0736.874.603.

DATE COMERCIALE

PROGRAM

Copyright @ 2019 - 2020 S.C. WEBGY LAND S.R.L. - Toate drepturile rezervate