Mentenanță Web

Administrarea site-ului, întreținerea și mentenanța web au ca scop verificarea și actualizarea informațiilor pe website, respectiv verificarea bunei sale funcționări și modului în care acesta se prezintă vizitatorilor atât direct (cu informații complete și actualizate), cât și prin referințe.

Servicii Mentenanță, atent monitorizate

Prin intermediul acestor servicii ne ocupăm de: Verificare și monitorizare, actualizare și monitorizare baze de date și conturi email. a

mentenanță web

Ce presupune o mentenanță?

Probabil cunoști situația în care din senin site-ul sau magazinul online pățește ceva (se încarcă foarte greu sau deloc, clienții tăi semnalează o problemă de funcționalitate etc.). Uită de aceste perioade.

Economisești Timp

Nu va mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu funcționarea site-ului sau magazinului online. Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă funcționarea și actualizările.

Economisești Bani

Planurile noastre de mentenanță sunt gândite astfel încât să ai parte de tarife convenabile. Pentru o ofertă completă te rugăm să ne soliciți o ofertă personalizată.

Crești Traficul

Un site care va avea o viteză de încărcare ridicată și care este optimizat, va câștiga încrederea motorului de căutare Google. Totuși, nu doar un scor ridicat influențează încrederea.

Respecți cerințele GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal are un rol important atunci când deții un site. Noi suntem la zi cu cerințele și reglementările GDPR și implementăm și perfecționăm constant soluții.

Câștigă mai mult timp pentru a te concentra pe afacere. Beneficiezi de experiența unei echipe cu compentențe digitale vaste. Lasă-ți site-ul sau magazinul online pe mâini bune.

De ce noi?

Oferim servicii de mentenanță la cele mai înalte standarde. Ne place să oferim clienților siguranță și flexibilitate. Pentru o ofertă detaliată nu ezita să ne contactezi.

Ce spun clienții despre noi?

Așteaptă puțin....

Vrei o consultanță gratuită pentru business-ul tău?

Programează-te chiar acum la o întâlnire de 30 de minute, în care să ne povestești despre business-ul tău, iar noi vom încerca să îți oferim cele mai bune sfaturi și soluții în dezvoltarea acestuia.