Realizare magazin online

Comerțul online crește într-un ritm uluitor. Vânzările online reprezintă în prezent un sfert din totalul pieței de vânzare cu amănuntul. Această statistică se resimte din plin la nivelul tuturor comercianților care ignoră ultra-tehnologizarea acestui sector și care acuză tot mai des scăderea vânzărilor, pe măsură ce clienții continuă să treacă la comanda produselor online.

Evoluția și dezvoltarea nu sunt întotdeauna procese ușoare iar la Webgy Land înțelegem foarte bine lucrul acesta. De aceea, ne-am propus să punem la dispoziția clienților specialiști dedicați care să facă tranziția mai ușoară și magazinele mai accesibile.

Este sigur să spunem că deschiderea unui magazin online devine o condiție pentru succesul unei afaceri din acest sector de activitate. De asemenea, un magazin online îți poate oferi deschidere către diferite și noi tipuri de public, public care altfel nu ar fi avut acces la produsele pe care le pui la dispoziție.

Dacă dorești să valorifici această tendință, te vom înarma cu detalii și aspecte importante despre e-commerce și te vom ajuta să îți servești clienții cât mai bine, făcând experiența cumpărăturilor cât mai ușoară și plăcută pentru ei.

Nimic de pierdut! Totul de câștigat!

Descoperă cum, prin realizarea unui magazin online, te putem ajuta să:

Îți customizezi magazinul

Implementezi acceptarea de plăți, rapid și în siguranță

Gestionezi funcționalități de management, precum calculatorul tarifului de transport, ”abandoned cart”, e-mailuri de confirmare a expedierii pentru clienți, analize, informații etc.

Generezi oportunități de omnichannel marketing

Obții un ROI mai bun pe termen mediu și lung

Ești pregătit să faci un pas mic pentru tine, dar uriaș pentru dezvoltarea business-ului tău e-Commerce?

Atunci contactează-ne pentru a-ți realiza magazinul online, a lista produsele, a configura plățile, a configura operațiunile și a dobândi încrederea că afacerea ta poate cunoaște succesul chiar și fără investiții uriașe în spații comerciale, stoc uriaș sau alte asemenea condiții.

Prețuri realizare magazin online

Cum va decurge colaborarea cu noi?

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Pentru a cunoaște mai bine proiectul pe care vrei să-l dezvoltăm pentru tine, te rugăm să completezi formularul dedicat ofertelor personalizate. Nu durează mult.

DISCUTAREA OFERTEI

DISCUTAREA OFERTEI

După ce ai trimis formularul vei fi sunat în maxim 24 de ore pentru a stabili mai multe detalii despre proiectul tău. Tot în aceeași zi vei primi oferta și în format electronic.

FURNIZAREA MATERIALELOR

FURNIZAREA MATERIALELOR

Vom avea nevoie și de ajutorul tău. Îți vom solicita toate elementele de grafică și text care vor fi pe site.

PUBLICAREA ONLINE

PUBLICAREA ONLINE

În final te vei putea bucura de noul tău magazin online realizat după cerințele tale. Nu rămâne decât să-l faci cunoscut și să te mândrești cu el și altor persoane.

DATE COMERCIALE

PROGRAM

Copyright @ 2019 - 2020 S.C. WEBGY LAND S.R.L. - Toate drepturile rezervate