Întrebări frecvente

Dacă nu găsești răspunsul aici, te rugăm să ne contactezi pentru a te putea ajuta.

În medie onorăm comenzile în maxim 2 săptămâni, însă, timpul de finalizare depinde de fiecare client în parte. Implicarea ta în faza inițială a proiectului precum și feedbackul tău pe măsură ce o parte din site este gata poate afecta durata finalizării paginii.

Acest răspuns nu poate fi generalizat. Costul unui site este bazat pe nevoile fiecărui proiect individual. Fiecare website este unic în felul său și necesită componente diferite. Noi concepem pagini de internet adaptate specific nevoilor fiecărui client în parte. Îți vom pune multe întrebări pentru a înțelege activitatea ta, vom studia nevoile tale si ale clienților tăi și vom da oferta de preț bazată pe aceste criterii. Până atunci poți consulta pachetele noastre: realizare website prezentare/magazin online.

Îți vom solicita un avans de 50% pentru a începe proiectul. Restul plății se va face la data precizată în contract. În cazuri excepționale, plata finală se poate efectua cel târziu după 5 zile de la data finală înscrisă pe contract dacă furnizarea informațiilor/materialelor solicitate nu au fost furnizate de către client în timp util (maxim 7 zile). După cele 5 zile se vor percepe penalizări în valoare de 0,5% din valoarea facturii pentru fiecare zi de întârziere.

Sigur. Avem pachete de mentenanță la cele mai accesibile prețuri.

Da. Ne bucurăm atunci când clienții noştri preiau controlul asupra paginii web si învață cum să gestioneze pagina pe cont propriu. Îți punem la dispoziție instrucțiuni și suport pentru a te învăță ce ai de făcut. Vom fi alături de tine atunci când vei avea nevoie de ajutor sau sfaturi.

Contribuția si feedbackul tău sunt foarte importante. Vom începe prin a-ți pune întrebări despre așteptările și nevoile tale cu privire la pagina de internet şi vom lucra cu tine pentru a concepe pagina de internet cu designul şi funcționalitatea dorită.

De regulă tu scrii articolele care vor fi publicate pe website. Tu ești expertul afacerii tale astfel încât este cel mai bine ca tu să concepi și să redactezi textele. Dacă ai nevoie de ajutor avem redactori, editori şi corectori de text care te pot ajuta să creezi conținutul.

Website-ul tău va fi găzduit pe serverele Webgy Land.

Ne poți contacta oricând pe email sau la telefon. Suntem aici să te ajutăm şi nu dispărem odată ce website -ul tău va fi finalizat.

Nu este necesar să fii neapărat în localitate cu noi. Realizarea website-ului se poate realiza și la distanță.

întrebări frecvente

întrebări frecvente

întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Așteaptă puțin....

Vrei o consultanță gratuită pentru business-ul tău?

Programează-te chiar acum la o întâlnire de 30 de minute, în care să ne povestești despre business-ul tău, iar noi vom încerca să îți oferim cele mai bune sfaturi și soluții în dezvoltarea acestuia.