Integrare Marketplace

Dacă vrei să ai o vizibilitate mai bună în mediul online, este important să îți adaugi produsele și pe marketplace-urile din România (eMag.ro, Cel.ro, Vivre.ro, Elefant.ro).

Crește-ți vânzările,
câștigă notorietate

Soluții de automatizare pentru orice tip de afacere. Extinde-ți aria de vânzări. Listează produsele și procesează rapid comenzile, fără bătăi de cap.
Integrari Marketplace Integrare Marketplace
logo Integrare Marketplace

Parteneri de încredere

Sunt o echipă dinamică de profesioniști entuziaști și perseverenți, cu experiență extinsă în e-Commerce și dezvoltarea de soluții tehnice IT. Explorează soluții de eficientizare a activității companiilor care își propun să meargă în direcția potrivită: 80% automatizare și 20% implicare manuală.

Beneficiază de 20 de zile de testare GRATUITĂ cu ajutorul codului WEBGY pe care-l adaugi dând click pe „Ai un cod de reducere/partener?” atunci când te înregistrezi.

Beneficiile Integrării în Marketplace-uri

Crearea de conținut ajută profesioniștii și companiile să se dezvolte de la zero.

Modificări în timp real

Orice modificare asupra produselor apare în timp real pe toate canalele de vânzare.

Prezență Multiplă

Aceleași produse se pot lista pe mai multe marketplace-uri în același timp.

Economisești Timp & Bani

Se economisesc bani și timp prețios. La cost de abonament primești servicii extinse.

Listăm și te ajutăm să-ți crești vânzările pe cele mai cunoscute Marketplace-uri din România cu un minim de implicare tehnică din partea ta. Nu-ți rămâne decât să procesezi comenzile.

De ce să ne alegi?

Parteneriatul nostru cu cei de la easySales ne dă încredere să-ți spunem că suntem echipa potrivită care să se ocupe de afacerea ta.

CREȘTEREA VÂNZĂRILOR ONLINE
Ne contactezi astăzi și beneficiezi de suport specializat și vinzi produsele tale la mii de clienți zilnic pe marketplace-urile din România.
MODEL DE SUCCES
Alte sute de magazine online și comercianți sunt înregistrați pe marketplace-uri și au obținut rezultate impresionante.
ACTIVARE RAPIDĂ
Refolosim structura și informațiile pe care le ai, pentru a lista produsele direct pe raftul marketplace-ului dorit și poți vinde chiar de a doua zi.
EFORT MINIM DE ADMINISTRARE
Accesezi serviciile fiind conectat la internet de oriunde prin instalarea unui plugin sau feed. Este suficient să ai listate produsele pe propriul magazin online.

Marketplace-uri Partenere

Integrăm marketplace-urile populare din România cu magazinul tău online, pe care vrei să vinzi, cu programe de facturare și curieri pentru a-ți ajuta afacerea să capete notorietate în piață și să generezi mai multe vânzări într-un timp scurt.

eMag Marketplace Integrare Marketplace
Cel Marketplace Integrare Marketplace
Vivre Marketplace Integrare Marketplace
întrebări frecvente
Integrare Marketplace
Okazii.ro Integrare Marketplace
Doraly Integrare Marketplace
TeamDeals Integrare Marketplace

Așteaptă puțin....

Vrei o consultanță gratuită pentru business-ul tău?

Programează-te chiar acum la o întâlnire de 30 de minute, în care să ne povestești despre business-ul tău, iar noi vom încerca să îți oferim cele mai bune sfaturi și soluții în dezvoltarea acestuia.