Graphic Design

Servicii de design digital

Pentru print și online, apreciem importanța designului deosebit si suntem pregătiți să răspundem nevoilor tale cu expertiză și pasiune pentru detalii care fac diferența!

Beneficii

Grafica joacă un rol foarte important în mediul de afaceri competitiv, modern. Companiile au nevoie de servicii de design pentru a crea materiale de marketing impresionante, fie că e vorba de cărți de vizită, pliante, papetărie sau branding, prezentări și conținut digital.

Brand
Când te gândești la brandul tău, trebuie să iei în considerare, de fapt, întreaga experiență a clientului... totul, de la logo, la site, la content, chiar și la modul în care răspunzi la telefon. Asta deoarece, pentru a reuși să faci un branding cu adevărat, trebuie să înțelegi atât nevoile și dorințele clienților, cât și pe ale tale.
Design atrăgător
O imagine de brand curată, clară, care vorbește de la sine: un design bun te face să arăți bine. Este chiar atât de simplu! Un design excelent contribuie la o primă impresie pozitivă asupra privitorilor. Iar dacă acesta este proiectat profesional, va determina publicul să-și formeze opinii pozitive despre produsul, serviciile sau brandul pe care îl deții.
Diferențiere
O ușoară diferențiere de concurență: este important de știut că designul grafic pe care îl alegi să îți reprezinte brandul, te poate diferenția de concurență. Un design deosebit este ușor de remarcat în mintea factorilor decizionali și le poate influența alegerile. Investind în servicii de graphic design de calitate, crești semnificativ capacitatea brandului tău de a ieși în evidență în mintea targetului tău cu putere de decizie.
Tip de print
Indiferent dacă este pentru tipar sau online, dacă este vorba de cărți de vizită, de panouri publicitare, logo-uri, design de ambalaje, pliante, billboards, agende, content digital, mape sau multe altele, la Webgy Land apreciem importanța designului grafic deosebit și suntem pregătiți să răspundem nevoilor tale cu expertiză și pasiune pentru detaliile care fac diferența!

Cu ce ne ocupăm?

Creare Logo/Siglă
Teoretic, un logo este o piesă simbolică de design, momorabilă și distinctă. Acesta este o stilizare a numelui, un simbol grafic, sau chiar ambele. Practic, un logo este sentimentul pe care îl transmite o afacere potențialilor clienți. Un logo potrivit intră imediat în sufletul clientului și îl atrage automat către afacerea respectivă.
Preț: de la 80€
Design Materiale Publicitare
Design-ul grafic, în toate formele lui, este una dintre specializările noastre. Vă punem la dispoziție o gamă variată de servicii de design grafic și publicitar. Printre acestea se numără:

• Design cărți de vizită;
• Design etichete, calendare, ambalaje;
• Materiale electronice pentru prezentarea produselor și a serviciilor;
• Design flyere, pliante, afișe, postere, meniuri.
Preț: de la 30€
Creare Identitate Vizuală (BRANDING)
Prin identitate vizuală, punem în centrul brandului tău, povestea. Fiecare brand trebuie să aibă o identitate vizuală bine definită, pentru a dezvolta o credibilitate și seriozitate în piață. E dificil să identifici și să asimilezi tot ce ți-ar putea fi de folos, însă chiar dacă nu poți crea o viziune completă, trebuie să te asiguri că acoperi elementele de bază.
Preț: de la 110€
Design Email Marketing
Ai colectat deja o listă de email-uri și vrei să începi să trimiți Newslettere. Cu siguranță ți-ai pus întrebarea ce ar trebui să conțină un Newsletter. Îți oferim consultanță și suport pe tot parcursul colaborării cu noi pentru a avea campanii pe care clienții tăi să nu le uite.
Preț: de la 35€
Cere oferta pentru Graphic Design
Alătură-te celor peste 100 de clienți mulțumiți

Unul din obiective este să transformăm certitudinile în fapte și nevoile în soluții!