Factoring Antreprenori - OMNICREDIT

Servicii factoring pentru antreprenori

Finanțare Online pe Fast Forward

Factoring
Factoring

Facturile cu termen de încasare de peste 30, 60 sau 90 de zile îți dau bătăi de cap? Ai nevoie de bani mai rapid pentru a onora alte comenzi, pentru a-ți plăti furnizorii, salariații sau taxele? Încasează în doar câteva ore banii pentru facturile tale și scapă de grija termenelor de plată impuse de clienți.

Scontare
Scontare

Clienții tăi îți plătesc mărfurile/serviciile cu instrumente de plată CEC sau BO? Transformă-le în lichidități în maxim 2 ore, atunci când ai nevoie de cash rapid. De acum beneficiezi de mai mult timp pentru afacerea ta, Beneficiezi de serviciul de scontare BO sau CEC, fără nicio deplasare!

Platformă Fintech

Despre Omnicredit

Omnicredit.ro este prima platformă fintech din România ce oferă produse de factoring și scontare, rapid și cu un minim de documente.

Avantaje

Specialiștii Omnicredit , cu experiență de peste 15 ani în domeniul financiar-bancar, dezvoltă soluții de finanțare pentru micii antreprenori, ce pot fi accesate online pe platforma acestora. Aceasta a luat naștere din dorința de a veni în întâmpinarea micro antreprenorilor români care:

Soluție simplă și sigură
Își doresc o soluție simplă și sigurp de finanțare fără condiții stricte și birocrație.
Mediu creativ
Își doresc un mediu de business în care să-și poată exprima creativitatea fără griji și presiune financiară.
Educație financiară
Își doresc să aibă parte de o educație financiară de calitate și de un consultant de încredere care să le fie alături la greu.
Solicitare

Solicită Factoring & Scontare

Ai nevoie de mai multe informații? Intră în legătură cu un specialist Omnicredit.
Apelează la 0731.005.336 / 0723.528.967 sau completează formularul de mai jos.