You cannot copy content of this page

Câteva cuvinte despre noi

Agenție specializată pe Web Development, soluții e-Commerce, Graphic design, Branding și Producție publicitară. Din București, oriunde ești!

Într-o lume a agențiilor pe toate drumurile, Webgy Land se remarcă în calitatea sa de micro-univers al proiectelor de succes. Suntem mai mult decât ”o firmă”. Suntem suma tuturor rezultatelor și proiectelor extraordinare pe care le-am acumulat și îndeplinit de-a lungul timpului.

Îmbinând armonios noțiunile Web Technology Land, propunem un nou tip de relaționare în domeniu, concretizat în crearea unei comunități menite să înlesnească atingerea scopurilor atât pentru clienți, cât și pentru furnizori. Webgy Land este tărâmul în care se oferă soluții complete antreprenorilor care caută să investească în calitate și în dezvoltarea business-urilor, prin servicii precum web development, producție publicitară, branding eficient și graphic design.

A venit momentul să promovăm și să furnizăm proiecte 100% personalizabile, 101% realizabile!

Despre

Pe tărâmul Webgy vei întâlni profesioniști cu experiență în diverse domenii precum dezvoltare website de prezentare, dezvoltare magazine online, soluții ecommerce, comunicare, producție publicitară, design și branding, interesați să creeze conexiuni, legături semnificative cu cei ce aleg să le devină clienți. Pentru că au înțeles că doar așa creștem cu adevărat: păstrând vii relații profesionale, dincolo de bariere de timp, spațiu sau domeniu.

În timp ce dezvoltăm proiecte pentru clienți, ne dezvoltăm și noi, ca profesioniști, ca o echipă, ca mediu antreprenorial, ca piață.

Acest tip de interacțiune personală, dar și profesională, este un avantaj major atunci când vine vorba să ne ducem munca la bun sfârșit. Ne face mai înțelepți, mai atenți, mai puternici și încrezători în capacitatea noastră de a oferi cele mai bune idei creative și soluții tehnologice sau strategice, clienților noștri.

Nici un proiect fără pasiune, nici un efort sustinut fără rezultate bune!

Abilitățile noastre

Wordpress
HTML & CSS
PHP Development
MySQL Databases
JavaScript