Design & Branding

Pentru print și online, apreciem importanța designului deosebit si suntem pregătiți să răspundem nevoilor tale cu expertiză și pasiune pentru detalii care fac diferența!

Identificarea mărcii,
impact vizual puternic

O imagine de brand curată, clară, care vorbește de la sine. Un design bun te face să arăți bine și să inspiri încredere. Este chiar atât de simplu! a

design & branding

Cu ce te putem ajuta?

Ne ocupăm de toată construirea și recunoașterea identității unei companii, a unui produs sau a unui serviciu. Oferim un impact vizual puternic oricărui brand.

Creare Logo/Siglă

Teoretic, un logo este o piesă simbolică de design, momorabilă și distinctă. Acesta este o stilizare a numelui, un simbol grafic, sau chiar ambele. Practic, un logo este sentimentul pe care îl transmite o afacere potențialilor clienți. Un logo potrivit intră imediat în sufletul clientului și îl atrage automat către afacerea respectivă.

Design Materiale Publicitare

Design-ul grafic, în toate formele lui, este una dintre specializările noastre. Îți punem la dispoziție o gamă variată de servicii de design grafic și publicitar. Printre acestea se numără:

• Design cărți de vizită;
• Design etichete, calendare, ambalaje;
• Materiale electronice pentru prezentarea produselor și a serviciilor;
• Design flyere, pliante, afișe, postere, meniuri.

Creare Identitate Vizuală (BRANDING)

Prin identitate vizuală, punem în centrul brandului tău, povestea. Fiecare brand trebuie să aibă o identitate vizuală bine definită, pentru a dezvolta o credibilitate și seriozitate în piață. E dificil să identifici și să asimilezi tot ce ți-ar putea fi de folos, însă chiar dacă nu poți crea o viziune completă, trebuie să te asiguri că acoperi elementele de bază.

Design Email Marketing

Ai colectat deja o listă de email-uri și vrei să începi să trimiți Newslettere. Cu siguranță ți-ai pus întrebarea ce ar trebui să conțină un Newsletter. Îți oferim consultanță și suport pe tot parcursul colaborării cu noi pentru a avea campanii pe care clienții tăi să nu le uite.

Grafica joacă un rol foarte important în mediul de afaceri competitiv, modern. Companiile au nevoie de servicii de design pentru a crea materiale de marketing impresionante, fie că e vorba de cărți de vizită, branding, prezentări și conținut digital.

De ce noi?

Având o experiență vastă în acest domeniu, putem oferi consultanță și implementare precisă.
Ce beneficii ai dacă alegi acest serviciu?

Ce spun clienții despre noi?

Așteaptă puțin....

Vrei o consultanță gratuită pentru business-ul tău?

Programează-te chiar acum la o întâlnire de 30 de minute, în care să ne povestești despre business-ul tău, iar noi vom încerca să îți oferim cele mai bune sfaturi și soluții în dezvoltarea acestuia.