Campanii PPC

Campanii PPC – Pay-Per-Click. Setare PPC și Administrare Cont. Analiză și Strategie Marketing pentru toate nișele. Stabilire obiective campanii.

Trafic relevant și rapid,
100% Personalizat

Cea mai bună și ieftină metodă de promovare în mediul online. O strategie de PPC stimulează vizibilitatea de brand cu până la 50%. a

campanii ppc
Facebook Ads PPC Campanii PPC

Facebook Ads

Gândim și implementăm campanii profesionale de promovare pe Facebook cu rezultate concrete, materializate în creșterea numărului de conversii pentru business-ul tău.

Instagram Ads PPC Campanii PPC

Instagram Ads

Promovarea pe Instagram înseamnă transmiterea de experiențe pozitive prin creare de conținut vizual de cea mai bună calitate și parteneriate de succes cu influenceri.

Campaings Google PPC Campanii PPC

Google Ads

Google propune o paletă complexă de servicii de publicitate pentru afacerile care iși doresc un proces de vânzare rapid și consistent, integrate în instrumentul Google Ads.

TikTok Ads PPC Campanii PPC

TikTok Ads

Campanii de promovare în aplicația cu cea mai rapidă evoluție. Peste 6.37 milioane de conturi active în România, reușind să depășească campaniile Instagram cu 6%.

Promovarea prin intermediul campaniilor Pay-Per-Click reprezintă alegerea ideală pentru antreprenorii care își doresc rezultate imediate. Campaniile au la bază strategii personalizate, gândite pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

De ce noi?

Îți oferim mai multă vizibilitate, mai mult trafic, mai pe scurt, mai mulți clienți pentru afacerea ta.

Instrumente Pay-Per-Click

Așteaptă puțin....

Vrei o consultanță gratuită pentru business-ul tău?

Programează-te chiar acum la o întâlnire de 30 de minute, în care să ne povestești despre business-ul tău, iar noi vom încerca să îți oferim cele mai bune sfaturi și soluții în dezvoltarea acestuia.